Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Papasaandefles.nl

Laatst bijgewerkt: 29-07-2023

Welkom bij Papas aan de fles! Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u onze website gebruikt of aankopen doet via onze diensten. Door onze website te bezoeken of onze diensten te gebruiken, stemt u in met de volgende voorwaarden:

1. Gebruik van Onze Diensten

* U stemt ermee in dat u onze website alleen zult gebruiken voor legale doeleinden en in overeenstemming met deze algemene voorwaarden.
* U bent verantwoordelijk voor het beschermen van uw accountinformatie, zoals uw wachtwoord, en voor alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account.

2. Intellectueel Eigendom

* Alle inhoud op papasaandefles.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, en andere materialen, zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. U stemt ermee in deze inhoud niet te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

3. Aankopen en Betalingen

* Door een bestelling te plaatsen via onze website, gaat u akkoord met de aankoopprijs en eventuele toepasselijke belastingen. Betalingen worden verwerkt via de door ons aangeboden betaalmethoden.
* We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren als er sprake is van een fout in prijzen, beschrijvingen of andere informatie.

4. Retourbeleid

* Ons retourbeleid is van toepassing op alle aankopen. Neem contact met ons op via info@papasaandefles.nl voor instructies over het retourneren van producten.

5. Beperking van Aansprakelijkheid

* We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar we garanderen niet de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie op onze website. U gebruikt onze diensten op eigen risico.

6. Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden

* We kunnen deze algemene voorwaarden van tijd tot tijd bijwerken. De herzieningsdatum bovenaan de voorwaarden wordt aangepast wanneer er wijzigingen zijn aangebracht. Door onze website te blijven gebruiken na eventuele wijzigingen, stemt u in met de herziene voorwaarden.

Bedankt voor uw begrip en medewerking. Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@papasaandefles.nl. Wij wensen u een prettige ervaring bij papasaandefles.nl!