Ons verhaal

Onze samenwerking gaat terug naar het jaar 2011. Hier werkten wij samen in de horeca. Kevin als gastheer en Dirk als souschef. Na de lange werkdagen eindigden we vaak samen in de kroeg tot in de vroege uren. Hier is onze voorliefde voor bier begonnen en heeft ons uiteindelijk gebracht waar we nu staan. In 2021 werden wij allebei vader van een dochter (Luna en Mara). Na weken en maanden zwoegen voor ons gezin, zochten we een uitweg naar het zorgeloze verleden. Die uitweg werd uiteindelijk ons Instagram-kanaal: Papa's aan de fles, waar we in 2022 mee zijn begonnen.

Met Papa's aan de fles hadden wij een excuus om uit de hectiek van het ouderschap te ontsnappen. Daar ontstond dan ook vrij snel de vaste woensdagavond borrel. Een avond die meestal bestond uit wat content maken wat in de praktijk inhield dat we vele speciaal bieren gingen proeven en dit onder het genot van een mooie pot voetbal of een controller in ons hand.

Met in ons achterhoofd de jongensdroom om ooit een eigen bier te brouwen en dit op de markt te brengen, besloten we na ongeveer een half jaar hier werk van te maken. Onder het mom van; we zien wel waar het schip strandt en anders drinken we de hele batch zelf wel op, begon het toch al vrij snel goed te lopen en werd het erg leuk ontvangen door zowel particulieren als bedrijven.